Despre noi

My photo
Dorinta mea de a ma inconjura de cat mai multa frumusete si cat mai mult bun gust a fost transpusa in aceasta mica afacere pe care o conduc. Imi propun si reusesc sa creez evenimente frumoase alaturi de oameni cu educatie si bun gust. "Nunta de vis" devine realitate impreuna cu noi. Acest blog este un loc unde intentionez sa impartasesc cu cei interesati experienta noastra, toate detaliile organizarii unui eveniment important cum este nunta, de exemplu. Sper ca aici sa gasiti inspiratie si idei pentru a crea propriile evenimente minunate.

Tuesday, May 5, 2009

"La Bella Napoli"






Iata o mostra din ceea ce inseamna "La Bella Napoli".
Cu ceva timp in urma va spuneam despre restaurantul "La Bella Napoli" ca urma sa se deschida. Acum va spun ca s-a deschis si ca este asa cum trebuie sa fie. Elegant si primitor. Spatiul este plin de culoare si te face sa te simti bine. E un loc in care nu mergi doar ca sa mananci, ci sa savurezi, sa te bucuri, sa te relaxezi.
Cu personal bine ales, foarte atent si educat, restaurantul "La Bella Napoli" este, de fapt, o continuare a unui "proiect" anterior al proprietarilor, pizzeria cu acelasi nume, ce era frecventata de multi dintre cei ce isi doreau sa manance o pizza foarte buna. Restaurantul vine cu un menu variat, bine alcatuit si cu bucate foarte gustoase.
Pentru cei ce vor sa organizeze petreceri, receptii sau alte evenimente, restaurantul "La Bella Napoli" este cea mai buna alegere. Sunteti asteptati cu placere si primiti cu bucurie in locatia sa de pe Pietonalul Unirii (deasupra magazinului Leonardo).

No comments:

Post a Comment